Megafyt Mátový čaj 20x2g

Léčivý přípravek

Pomocný prostředek při mírných žaludečních obtížích, nechutenství, zánětlivých onemocněních zažívacího traktu, žlučníku a žlučových cest. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Pomocný prostředek při mírných žaludečních obtížích, nechutenství, zánětlivých onemocněních zažívacího traktu, žlučníku a žlučových cest. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Mátový čaj 20x2g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při mírných trávicích obtížích, nechutenství, provázeném nadýmáním, pocitem plnosti a napětím v břiše.

Přípravek mohou užívat děti od 4 let, mladiství a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 15 min vyluhovat v přikryté nádobě. Děti od 4 do 11 let pijí čaj 2x denně, dospívající od 12 do 16 let pijí čaj 2-3x denně, dospělí pijí čaj 3x denně. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Pokud u Vás příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 7 dní, poraďte se s lékařem.

Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 2 týdny.

 

Složení:
máta peprná

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 2g

 

Upozornění:
Nepodávejte dětem do 4 let. Vzhledem k nedostatku údajů se nedoporučuje užívat v době těhotenství a kojení. Neužívejte přípravek, pokud trpíte gastroezofageálním refluxem (návrat žaludečního obsahu zpět do jícnu, projevující se pálením žáhy), neboť Vaše potíže mohou zesílit. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře. Při žlučníkových kamenech či jiných onemocněních žlučových cest konzultujte používání čaje s lékařem.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD310724
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Megafyt
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2040393
Kód SUKL 115274
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.