Megafyt Třezalkový čaj 20x1.5g

Léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek k úlevě při přechodném psychickém vyčerpání, často spojeným s psychovegetativními potížemi (napětí, úzkost, strach, rozlady nejrozmanitějšího původu). Přípravek je určen pro dospělé. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Tradiční rostlinný léčivý přípravek k úlevě při přechodném psychickém vyčerpání, často spojeným s psychovegetativními potížemi (napětí, úzkost, strach, rozlady nejrozmanitějšího původu). Přípravek je určen pro dospělé. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Třezalkový čaj 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek k úlevě při přechodném psychickém vyčerpání, často spojeným s psychovegetativními potížemi (napětí, úzkost, strach, rozlady nejrozmanitějšího původu).

Přípravek je určen pro dospělé.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 10 min vyluhovat v zakryté nádobě. Čaj se pije teplý 2x denně, ráno a večer. Připravuje se vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

K dosažení žádoucího účinku je nutno čaj užívat nejméně 10-14 dní. Pokud se do 4 týdnů od zahájení léčby příznaky nezlepší nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem.
Přípravek užívejte nejdéle 6 týdnů.

 

Složení:
Hyperici herba

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Vzhledem k nedostatku údajů se podávání dětem a dospívajícím do 18 let nedoporučuje. Vzhledem k nedostatku údajů se nedoporučuje přípravek užívat během těhotenství a kojení. Při užívání se vyvarujte intenzivního slunečního ozáření či jiného zdroje UV záření. Neužívejte při přecitlivělosti na třezalku nebo při přecitlivělosti na sluneční záření, zejména u osob se světlou pletí. Dále se přípravek nesmí užívat při těžkých poruchách nervové soustavy, po transplantaci orgánů nebo u HIV pozitivních pacientů léčených inhibitory proteázy. Třezalková nať může ovlivňovat účinek některých současně podávaných léků užívaných k uklidnění a při depresích. Může snižovat účinky indinaviru a ostatních retrovirových přípravků používaných k léčbě HIV pozitivních pacientů. Dále může reagovat s cyklosporinem (lék užívaný po transplantacích) a pravděpodobně i některými dalšími léčivy, jako je hormonální antikoncepce, digoxin (na léčbu srdečních chorob), theofylin (na léčbu astmatu), warfarin (lék k ovlivnění krevní srážlivosti), triptany (na léčbu migrény), léky na svalové křeče (fenytoin, karbamazepin, fenobarbital).

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD309489
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2042068
Kód SUKL 115262
ATC skupina N06AX25
Farmakoterapeutická skupina JINÁ ANTIDEPRESIVA - TŘEZALKOVÁ NAŤ
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.