Gaviscon Duo Efekt 500mg/213mg/325mg por.sus.300ml

Léčivý přípravek

Gaviscon Duo Efekt Suspenze se používá k léčbě příznaků souvisejících s kyselinou při gastroezofageálním refluxu, například při regurgitaci kyselého žaludečního obsahu, pálení žáhy a zažívacích poruchách, například po jídle nebo v průběhu těhotenství. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Gaviscon Duo Efekt Suspenze se používá k léčbě příznaků souvisejících s kyselinou při gastroezofageálním refluxu, například při regurgitaci kyselého žaludečního obsahu, pálení žáhy a zažívacích poruchách, například po jídle nebo v průběhu těhotenství. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Gaviscon Duo Efekt 500mg/213mg/325mg por.sus.300ml"

Co je Gaviscon Duo Efekt a k čemu se používá

Gaviscon Duo Efekt je kombinace dvou antacid (uhličitanu vápenatého a hydrogenuhličitanu sodného) a alginátu, která působí dvojím způsobem:

  1. neutralizuje nadměrnou žaludeční kyselinu, a tím odstraňuje bolest a zažívací potíže;
  2. vytváří ochrannou bariéru nad žaludečním obsahem, a tím utišuje pálivou bolest na hrudníku; to může trvat po dobu 4 hodin.

Tento lék se používá k léčbě příznaků souvisejících s kyselinou při gastroezofageálním refluxu, jako jsou zpětný tok kyseliny do jícnu a ústní dutiny, pálení žáhy a porucha trávení, například po jídle nebo v průběhu těhotenství.

Jak se Gaviscon Duo Efekt užívá

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Před použitím řádně protřepejte.

Dospělí včetně starších pacientů a děti věku 12 let a starší: 10-20 ml po jídle a večer před spaním, maximálně čtyřikrát denně.

Děti mladší než 12 let věku: mají tento přípravek užívat pouze na doporučení lékaře.

Co Gaviscon Duo Efekt obsahuje

Léčivými látkami jsou natrii alginas, natrii hydrogenocarbonas a calcii carbonas; 10 ml suspenze obsahuje natrii alginas 500 mg, natrii hydrogencarbonas 213 mg a calcii carbonas 325 mg.
Pomocnými látkami jsou karbomer 974 P, methylparaben (E218) a propylparaben (E216), sodná sůl sacharinu, mátové aroma, hydroxid sodný a čištěná voda.

Jak Gaviscon Duo Efekt vypadá a co obsahuje toto balení

Gaviscon Duo Efekt je téměř bílá až krémově bílá suspenze s peprmintovou vůní a příchutí.

Gaviscon Duo Efekt je dodáván v lahvích obsahujících 150 ml, 200 ml 300 ml a 600 ml.

Na trhu nemusí být všechny velikosti balení.

Značka Gaviscon
Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD379740
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Perorální suspenze
Indikační skupina: Antacida (včetně antiulcerosních léčiv)
Kód PDK 3772259
Kód SUKL 241342
ATC skupina A02BX
Farmakoterapeutická skupina LÉČIVA K TERAPII PEPTICKÉHO VŘEDU A REFLUXNÍ CHOROBY JÍCNU - JINÁ LÉČIVA K TERAPII PEPTICKÉHO VŘEDU A REFLUXNÍ CHOROBY JÍ
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.