Peptamen AF perorální roztok 12x500ml

Peptamen AF perorální roztok 12x500ml

Potravina pro zvláštní lékařské účely

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní. Enterální výživa s vysokým obsahem energie a peptidů, bohatá na omega-3 mastné kyseliny a MCT tuky. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní. Enterální výživa s vysokým obsahem energie a peptidů, bohatá na omega-3 mastné kyseliny a MCT tuky. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Peptamen AF perorální roztok 12x500ml"

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní. Enterální výživa s vysokým obsahem energie a peptidů, bohatá na omega-3 mastné kyseliny a MCT tuky. Enterální výživa určená k dietnímu postupu při podvýživě nebo při riziku podvýživy, u pacientů s malabsorpcí a/nebo poruchami trávení. Pro pacienty v intenzivní péči.
Potravina je vhodná jako jediný zdroj výživy.

 

Použití:
Potravina musí být podávána na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy. Doporučené dávkování: 1500-2000ml jako jediný zdroj výživy nebo 500 ml pro částečnou výživu, na základě doporučení lékaře.

 

Složení:
pitná voda, maltodextrin, hydrolyzované bílkoviny mléčné syrovátky, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (MCT tuky), sójový olej, rybí olej, minerální látky (citronan sodný, citronan draselný, vápenaté soli kyseliny citronové, sodné soli kyseliny fosforečné, chlorid hořečnatý, chlorid sodný, oxid hořečnatý, chlorid draselný, hydroxid draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, fluorid sodný, jodid draselný, chlorid chromitý a jeho hexahydrát, selenan sodný, molybdenan sodný), emulgátory (sójový lecitin, E 471), vitamíny (C, E, niacin, kyselina pantothenová, thiamin, B6, A, riboflavin, kyselina listová, K, biotin, D, B12), antioxidanty (E 307, E 304)

Bez lepku. Ošetřeno UHT. Baleno v ochranné atmosféře.

 

Velikost balení:
12x 500ml

 

Upozornění:
Není určeno pro parenterální použití. Není vhodné pro děti. Není vhodné přidání léků nebo vmíchání potravin do výrobku připraveného ke konzumaci. Nevhodné pro pacienty s alergií na kravské mléko.

 

Skladování:
Podle doporučení výrobce.

Výrobce NESTLE
Kód produktu: MD337030
Druh zboží: Potravina pro zvláštní lékařské účely
Značka: Nestlé
Léková forma: Perorální roztok
Indikační skupina: Diaetetica
Kód PDK 3353613
Kód SUKL 217091
ATC skupina V06XX
Farmakoterapeutická skupina Výživa, dietetika (skupina pro VZP) - POTRAVINY PRO ZVLÁŠTNÍ LÉKAŘSKÉ ÚČELY (PZLÚ) (ČESKÁ ATC SKUP
Netto 6000 ml
Před užitím potraviny pro zvláštní lékařské účely si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.