Novasource GI Balance Plus perorální roztok 500ml

Novasource GI Balance Plus perorální roztok 500ml

Potravina pro zvláštní lékařské účely

Enterální výživa určená pro řízenou dietní výživu pacientů při snížené glukózové toleranci s Diabetes mellitus nebo při podvýživě či riziku podvýživy s gastrointestinálními potížemi, například průjmem. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Enterální výživa určená pro řízenou dietní výživu pacientů při snížené glukózové toleranci s Diabetes mellitus nebo při podvýživě či riziku podvýživy s gastrointestinálními potížemi, například průjmem. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Novasource GI Balance Plus perorální roztok 500ml"

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní potravina s rozpustnou vlákninou (PGHH) a nízkým glykemickým indexem. S cukrem a sladidly.

Enterální výživa určená pro řízenou dietní výživu pacientů při snížené glukózové toleranci s Diabetes mellitus nebo při podvýživě či riziku podvýživy s gastrointestinálními potížemi, například průjmem.

Není určeno pro parenterální použití.

 

Použití:
Před použitím důkladně protřepte. Neotevřené uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Nespotřebované porce uzavřete víčkem, skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin od otevření. Výživa přelitá z originálního obalu do jiného sterilního obalu musí být těsně uzavřena a zkonzumována během 6 hodin. Pro udržení stálého průtoku se doporučuje použití enterální pumpy.

 

Složení:
pitná voda, maltodextrin, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový), isomaltulosa *, vláknina (částečně hydrolyzovaná guma guar), emulgátory E472c, E471), rybí olej, aromata, minerální látky (citronan sodný, chlorid draselný, draselné soli kyseliny fosforečné, hořečnaté soli kyseliny citronové, chlorid sodný, oxid hořečnatý, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, citronan draselný, glukonan měďnatý, fluorid sodný, síran manganatý, chlorid chromitý a jeho hexahydrát, jodid draselný, molybdenan sodný, seleničitan sodný), cholin bitartát, vitaminy (C, E, niacin, kyselina pantothenová, B6, thiamin, riboflavin, A, kyselina listová, K, biotin, D, B12), sladidla (E952, E954), stabilizátory (E460, E466, E407), antioxidant (E304).

 

* Isomaltulosa je zdrojem glukózy a fruktózy.

Bez lepku. Ošetřeno UHT. Baleno v ochranné atmosféře.

 

Velikost balení:
500ml

 

Upozornění:
Musí být podáváno na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy. Potravina je vhodná jako jediný zdroj výživy. Vhodné od 3 let. Nepřidávejte do výrobku potraviny ani léky.

 

Skladování:
Dle doporučení výrobce.

Výrobce NESTLE
Kód produktu: MD360259
Druh zboží: Potravina pro zvláštní lékařské účely
Léková forma: Perorální roztok
Indikační skupina: Diaetetica
Kód PDK 3768109
Kód SUKL 217247
ATC skupina V06XX
Farmakoterapeutická skupina Výživa, dietetika (skupina pro VZP) - POTRAVINY PRO ZVLÁŠTNÍ LÉKAŘSKÉ ÚČELY (PZLÚ) (ČESKÁ ATC SKUP
Netto 500 ml
Před užitím potraviny pro zvláštní lékařské účely si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.