Suppositoria Glycerini Ipsen 1.81g sup.10

Léčivý přípravek

Glycerin, obsažený v čípku, na sebe váže vodu, změkčuje stolici a zvětšuje její objem v dolní části tlustého střeva a usnadňuje tak její odchod při zácpě. Účinek se dostaví za 10 - 20 minut po použití. Pro dospělé, dospívající a děti starší než 10 let. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Glycerin, obsažený v čípku, na sebe váže vodu, změkčuje stolici a zvětšuje její objem v dolní části tlustého střeva a usnadňuje tak její odchod při zácpě. Účinek se dostaví za 10 - 20 minut po použití. Pro dospělé, dospívající a děti starší než 10 let. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Suppositoria Glycerini Ipsen 1.81g sup.10"

Co je přípravek Suppositoria glycerini Ipsen a k čemu se používá

Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Glycerin (glycerolum), obsažený v čípku, na sebe váže vodu, změkčuje stolici a zvětšuje její objem v dolní části tlustého střeva a usnadňuje tak její odchod při zácpě. Účinek se dostaví za 10-20 minut po použití.

Čípky Suppositoria glycerini Ipsen používají dospělí, dospívající a děti starší než 10 let při zácpě různého původu, např. při změně prostředí, životosprávy, při dlouhodobém upoutání na lůžku, po operaci, při zahuštěné a zatvrdlé stolici, v těhotenství, v šestinedělí a při kojení, při dlouhodobé zácpě k nácviku pravidelného odchodu stolice.

Jak se přípravek Suppositoria glycerini Ipsen používá

Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Dávkování a způsob použití

Dospělí, dospívající a děti starší než 10 let si podle potřeby zavádějí 1 čípek do konečníku. Přípravek vyvolá vyprázdnění stolice za 10-20 minut po zavedení čípku.

Nácvik vyprázdnění stolice u návykové zácpy

Ráno po probuzení vypijte sklenici vody nebo čaje, za půl hodiny se nasnídejte a po snídani zaveďte do konečníku 1 čípek Suppositoria glycerini Ipsen. Jakmile se dostaví nucení na stolici, nejdéle však do půl hodiny, pokuste se o vyprázdnění. Po několika dnech vynechávejte čípky a pokoušejte se o vyprázdnění stolice ve stejnou dobu bez čípků.

Před upotřebením uvolněte čípek roztržením nastřižené fólie nad špičkou čípku.

Co přípravek Suppositoria glycerini Ipsen obsahuje

Léčivou látkou je glycerolum 1,81 g v 1 čípku.

Pomocnými látkami jsou natrium-stearát, čištěná voda.

Jak přípravek Suppositoria glycerini Ipsen vypadá a co obsahuje toto balení

Suppositoria glycerini Ipsen jsou průhledné, slabě opalizující, bezbarvé až nažloutlé čípky, torpédovitého tvaru.

Balení: 10 čípků.

Výrobce ZENTIVA
Kód produktu: MD372703
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Ipsen
Léková forma: Čípek
Indikační skupina: Laxantia
Kód PDK 3888188
Kód SUKL 244980
ATC skupina A06AX01
Farmakoterapeutická skupina JINÁ LÉČIVA PROTI ZÁCPĚ - GLYCEROL
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.