Activon Tube med medicínský na léčbu ran 20g

Zdravotnický prostředek

Zdravotní pomůcka používaná na částečně nebo úplně otevřené rány infikované, se strupy, dekubity, vředy, chirurgické rány, odběrové plochy a zapáchající rány. více

Produkt není dostupný

Zdravotní pomůcka používaná na částečně nebo úplně otevřené rány infikované, se strupy, dekubity, vředy, chirurgické rány, odběrové plochy a zapáchající rány. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Activon Tube med medicínský na léčbu ran 20g"

Zdravotní pomůcka používaná na částečně nebo úplně otevřené rány infikované, se strupy, dekubity, vředy, chirurgické rány, odběrové plochy a zapáchající rány. Activon Tube obsahuje 100% Manuka med z Nového Zélandu bez jakýchkoliv přísad. Manuka med je filtrován a sterilizován, takže je vhodný pro aplikaci na rány. Manuka med je vhodný na dekubity, strupy, odstranění zápachu a udržuje v ráně vlhké prostředí pro hojení.

Použití

Odstraňte vrchní obal a aplikujte přímo na lůžko rány anebo v kombinaci s krytím napuštěným Activon medem na zvýšení koncentrace medu v ráně. Použijte vhodné sekundární krytí v souladu s návodem na použití dodávaném s krytím. Zavřete tubu vrchním obalem a odložte. Po otevření spotřebujte do 4 dní. Balení je určené na použití u jednoho pacienta.

Kontraindikace

Známá alergie na včelí med. Přestože není znám případ zvýšení hladiny cukru v krvi u pacientů s diabetem, doporučuje se její pečlivé monitorování. Vlivem osmotického účinku můžete pociťovat zvýšenou bolestivost, která postupně odezní.

Složení

manukový med

Velikost balení

20 g

Upozornění

Upozornění pro alergiky: obsahuje včelí med.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Po otevření spotřebujte do 4 dní.

Výrobce ADVANCIS MEDICAL
Kód produktu: MD396795
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Advancis
Kód PDK 4868213
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.