Tonometr digi.TENSOVAL DC náhr.manžeta 32-42cm

Zdravotnický prostředek

Manžeta TENSOVAL DUO CONTROL II 32-42 cm. Náhradní manžeta k tonometru Tensoval DUO CONTROL II pro obvod paže 32-42 cm. více

Produkt není dostupný

Manžeta TENSOVAL DUO CONTROL II 32-42 cm. Náhradní manžeta k tonometru Tensoval DUO CONTROL II pro obvod paže 32-42 cm. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Tonometr digi.TENSOVAL DC náhr.manžeta 32-42cm"

Krátký popis
Manžeta TENSOVAL DUO CONTROL II 32-42 cm. Náhradní manžeta k tonometru Tensoval DUO CONTROL II pro obvod paže 32-42 cm.

Užití
Náhradní manžeta k tonometru Tensoval DUO CONTROL II pro obvod paže 32-42 cm je určena k měření tlaku. Provedení – textilní materiál.

Poznámka
Vysoký krevní tlak (arteriální hypertenze) nastává tehdy, pokud systolický tlak opakovaně dosahuje hodnot na 140/65 mm Hg. Při dlouhodobém vysokém tlaku jsou ohroženy cévy, srdce a další orgány.
Nízký krevní tlak (arteriální hypotenze) nastává tehdy, pokud jsou hodnoty systolického tlaku krve dlouhodobě pod 100/65 mm Hg. Nízký krevní tlak má za následek snížení prokrvení tkání a orgánů lidského těla. Průvodním jevem nízkého tlaku jsou závratě, potivost, pocit chladu.

Značka Hartmann
Výrobce PAUL HARTMANN
Kód produktu: MD283737
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 2681279
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.