Termofor rašelinový ledvinový

Zdravotnický prostředek

Rašelinový termofor na problémy s bederní páteří, ledvinami, bolestmi břicha. Uzpůsobený tvarem. Opatřený praktickým pásem na suché zipy. více

Produkt není dostupný

Rašelinový termofor na problémy s bederní páteří, ledvinami, bolestmi břicha. Uzpůsobený tvarem. Opatřený praktickým pásem na suché zipy. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Termofor rašelinový ledvinový"

Rašelinový polštářek na ledviny, bedra, svaly, klouby. Používá se k balneologické terapii jako podpůrný prostředek při syndromech svalového přetížení při sportu, pracovním zatížení a degenerativních procesech pohybového ústrojí. Rašelina zatavená ve speciální folii, opatřená bavlněným potahem na suché zipy a úchytným pásem. Je ve tvaru písmene D. Ohřev v mikrovlnné troubě nebo v horké vodní lázni.

Použití:

Termofor ohřejete ve vodní lázni 8 minut při 80 °C, nebo v mikrovlnné troubě max. na 2 minuty při 600 W, nebo max. na 5 minut při 360 W, nebo 8 minut při 180 W. Při ohřevu sundejte bavlnění potah. Termofor lze po vložení na 10 min do chladničky použít i k chladivým aplikacím.

Upozornění:

Polštářek nenechávejte při ohřevu bez dozoru.

Výrobce TORF ZIEGLER
Kód produktu: MD266934
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4027892600138
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.