VITAMIN STATION Rychlotest Játra

Zdravotnický prostředek

Samodiagnostický test na kontrolu fyziologického stavu jater ze vzorku krve. Úloha jater je nezbytná pro zdravé fungování těla. Pomáhá absorbovat živiny, v odstraňování toxických látek z krve, při vylučování bílkovin a při skladování energie. více

Produkt není dostupný

Samodiagnostický test na kontrolu fyziologického stavu jater ze vzorku krve. Úloha jater je nezbytná pro zdravé fungování těla. Pomáhá absorbovat živiny, v odstraňování toxických látek z krve, při vylučování bílkovin a při skladování energie. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"VITAMIN STATION Rychlotest Játra"

Vitamin Station Rychlotest Játra je samodiagnostický test na kontrolu fyziologického stavu jater ze vzorku krve. Úloha jater je nezbytná pro zdravé fungování těla. Pomáhá absorbovat živiny, v odstraňování toxických látek z krve, při vylučování bílkovin a při skladování energie.

V případě problémů souvisejících s játry mohou nastat mimo jiné následující příznaky:

Tmavá moč, stolice světlé barvy, ztráta chuti k jídlu, žlutavé zbarvení očního bělma nebo kůže (žloutenka), zvětšení břicha, celková slabost těla, únava.

Onemocnění jater mohou mít mimořádně mnoho důvodů, jako je například hepatitida, vedlejší účinky některých léků, cirhóza jater v důsledku nadměrné konzumace alkoholu, jakož i abnormální nadváha, zejména spojená s onemocněními diabetes nebo hypertenze. Existuje mnoho testů na posouzení stavu jater, nejběžnější je transaminační (ALT a AST) enzymový průzkum.

Test na zjištění stavu jater je rychlotest, který slouží k měření zvýšené hladiny ALT a AST, pro úspěšné použití, kterého stačí jedna kapka krve odebraná z bříška prstu. Test se skládá z plastové kazety, Kotri obsahuje kartu s dvěma oddělenými zónami na detekci transamináz (červená barva, pokud je pozitivní) a kontrolní plochu (modrá barva).

- Rychlý
- Jednoduchý
- Spolehlivý

Použití:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Velikost balení:
1ks

Upozornění:
Test je možné vyhodnotit pouze při pečlivém dodržení pokynů k použití. Pečlivě dodržujte množství krve, pufru a dobu potřebnou k vyhodnocení. Nepoužívejte test po uplynutí data použitelnosti uvedeného na obalu a ochranném sáčku, anebo pokud je tento sáček poškozený. Test je určený na jednorázové použití, nepoužívejte opakovaně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití můžete všechny části zlikvidovat v domácím odpadu.

Skladování:
Při teplotě +4°C - +30°C. Nezmrazujte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Vitamin Station
Výrobce VEDALAB
Kód produktu: MD375506
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4528551
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.