GS Ovultest 3v1 3ks

Pro přesné a rychlé stanovení Vašich plodných dní a zvýšení pravděpodobnosti otěhotnění. více

Dočasně nedostupné

61 Kč

Pro přesné a rychlé stanovení Vašich plodných dní a zvýšení pravděpodobnosti otěhotnění. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Ovultest 3v1 3ks"

Rychlý ovulační test, který Vám pomůže přesně stanovit Vaše plodné dny. Funguje na principu detekce zvýšené hladiny luteinizačního hormonu (LH), která se objevuje v moči krátce před ovulací. Pomůže Vám tak zjistit nejlepší příležitost pro početí a zvýšit tak Vaši šanci na otěhotnění.

Použití:
Pro sebetestování v nádobce s močí (in vitro). Je určen výhradně pro vnější použití.

Velikost balení:
3 ks

Upozornění:
Nepoužívejte tento test, pokud užíváte léky, které mohou zkreslit jeho výsledky. Jedná se především o hormonální léky obsahující LH nebo hCG. Test nebude rovněž fungovat správně v těhotenství, po menopauze nebo při užívání hormonální antikoncepce. Před provedením testu si pečlivě přečtěte pokyny pro použití a ujistěte se, že jste jim správně porozuměla. Věnujte pozornost umístění testovacího a kontrolního proužku. Nepoužívejte po uplynutí doporučeného data spotřeby, vyznačeného na obalu. Nepoužívejte, pokud je ochranný sáček poškozený nebo otevřený. Použijte test bezprostředně po otevření sáčku. Dlouhodobé vystavení proužku vzdušné vlhkosti narušuje jeho funkčnost. Nedotýkejte se místa, kde se objevují proužky. Uchovávat v původním obalu při teplotě 4–30 ºC. Nesmí zmrznout! Test je určen pro sebetestování v nádobce s močí (in vitro). Je určen výhradně pro vnější použití.

Značka GS
Výrobce NANTONG
Kód produktu: MD340104
Kód PDK 3496909
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.