GS Mamatest těhotenský test 2ks

Proužkový těhotenský test s vysokou citlivostí < 10 mlU/ml. Diagnostický prostředek in vitro určený k samotestování, kvalitativní stanovení hCG v moči. více

Dočasně nedostupné

69 Kč

Proužkový těhotenský test s vysokou citlivostí < 10 mlU/ml. Diagnostický prostředek in vitro určený k samotestování, kvalitativní stanovení hCG v moči. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Mamatest těhotenský test 2ks"

GS Mamatest je rychlý těhotenský test, který můžete provádět Vy sama. Používá se k orientačnímu zjištění těhotenství v domácích podmínkách na základě přítomnosti lidského choriového gonagotropinu (hCG) v moči. Diagnóza musí být potvrzena lékařem. Test je určen pro sebetestování v nádobce s močí (in vitro). Určeno výhradně pro vnější použití.

Lidský choriový gonadotropin (hCG) je glykoproteinový hormon, který vytváří vyvíjející se placenta již krátce po oplodnění. Při normálním těhotenství můžeme zachytit hCG v moči i v krevním séru nebo plasmě již 7 až 10 dní po početí.1, 2, 3, 4 Hladina hCG velmi rychle roste. Často přesáhne 100 mIU/ml první den očekávané pravidelné menstruace2, 3, 4 a vrcholí v rozmezí 100 000–200 000 mIU/ml mezi 10.–12. týdnem těhotenství. Tím, že se hCG objevuje jak v moči, tak i v krevním séru nebo plasmě krátce po početí a jeho koncentrace během časného růstu zárodečných tkání rychle stoupá, stává se jeho přítomnost vynikajícím ukazatelem pro časné zjištění těhotenství.

Použití:
Vymočte se do čisté a suché nádobky.
Před otevřením sáčku uchovávejte test při pokojové teplotě. Vyjměte testovací proužek ze sáčku a použijte ho do jedné hodiny po otevření.
Ponořte proužek ve směru šipky do vzorku moči. Důležité: Neponořujte proužek nad vyznačenou linii maximálního ponoření, jinak test neproběhne správně!
Začněte měřit čas. Po 15 sekundách můžete proužek vyjmout ze vzorku nebo ho můžete ve vzorku ponechat.
Po třech minutách můžete test odečíst. Neodečítejte po uplynutí 10 minut.

Velikost balení:
2 sáčky obsahující po jednom testovacím proužku
Příbalová leták s návodem k použití

Upozornění:
Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti, kterou najdete na obalu. Nepoužívejte, pokud je ochranný sáček roztržený nebo poškozený. Pouze pro použití k diagnostice v nádobce se vzorkem moči (in vitro). Nepoužívat vnitřně! Sáček otvírejte až těsně před použitím. Použitý test zlikvidujte spolu s domácím odpadem. Testovací sada se smí použít pouze jednou.

Skladování:
V suchu při teplotě 2–30°C. Nezmrazujte. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka GS
Výrobce HANGZHOU BIOTEST BIOTECH
Kód produktu: MD387780
Kód PDK 4716941
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.