FlowFlex SARS-CoV-2 self test-antigenní test 1ks

Zdravotnický prostředek

Rychlý antigenní test na zjištění onemocnění COVID-19 určený pro samotestování. Jedná se o rychlou, neinvazivní a šetrnou metodu testování, odběr z kraje nosu. více

Produkt není dostupný

Rychlý antigenní test na zjištění onemocnění COVID-19 určený pro samotestování. Jedná se o rychlou, neinvazivní a šetrnou metodu testování, odběr z kraje nosu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"FlowFlex SARS-CoV-2 self test-antigenní test 1ks"

Rychlý test na antigen nového koronaviru (SARS-CoV-2) určený pro samotestování. SARS-CoV-2 rychlý antigenní test je kvalitativní membránová chromatografická imunometoda pro kvalitativní detekci nukleokapsidového proteinového antigenu viru SARS-CoV-2 v lidských vzorcích výtěru z nosu.

Použití

Nové koronaviry patří do druhu β1 . COVID-19 je akutní respirační infekční nemoc. Lidi jsou k němu obecně náchylní. V současnosti jsou hlavním zdrojem infekce pacienti infikovaní novým koronavirem; asymptomatickí infikovaní lidé mohou být také zdrojem infekce. Na základě současného epidemiologického výzkumu je inkubační doba 1 až 14 dní, nejčastěji 3 až 7 dnů. Hlavní projevy zahrnují horečku, únavu a suchý kašel. U několika případů se vyskytuje ucpaný nos, smrkání, bolest.

Návod k použití 

Odběr vzorku

Opatrně vsuňte jednorázovou tyčinku dodávanou s vaším kitem do jedné nosové dírky. Pomocí jemné rotace zatlačte tyčinku 2.5 cm (1 palec) od okraje nosní dírky.

Tyčinkou 5 krát otočte proti sliznici uvnitř nosní dírky pro zajištění dostatečného odběru vzorku.

Pokyny k použití

Test a extrakční pufr nechte ustálit před testováním na pokojovou teplotu (15- 30 °C). 

Pro každý vzorek k testování použijte vlastní extrakční zkumavku a vhodně ji označte.

Odkruťte kapátkové víčko z extrakční zkumavky bez jejího stlačování.

Tyčinku vložte do zkumavky a kruťte ním alespoň 30 sekund. Potom zakruťte tyčinkou alespoň 5 krát zatímco budete stláčet strany zkumavky. Dbejte na to, abyste nevylili obsah zkumavky. Tyčinku vyberte a přitom stláčejte strany zkumavky pro vypuzení kapaliny.

Nasaďte kapátkové víčko pevně na extrakční zkumavku obsahující vzorek. Důkladně promíchejte kroužením nebo kmitáním spodku zkumavky.

Vyberte testovací kazetu z uzavřeného sáčku a použijte ji co nejdříve. Nejlepší výsledky budou dosaženy, pokud se analýza vykoná co nejblíže času odběru vzorku a nanejvýš během jedné hodiny od času odběru vzorku.

Testovací kazetu položte na rovný a čistý povrch.

Do jamky testovací kazety přidejte vzorek.

Odkruťte malé víčko ze špičky kapátka. Extrakční zkumavku obraťte tak aby špička kapátka směrovala dolů a držte ji svisle (přibližně jeden palec nad vzorkovou jamkou).

Zkumavku jemně stiskněte a nadávkujte 4 kapky připraveného vzorku do vzorkové jamky.

Vyčkejte na zobrazení se barevných čár(y). Výsledky je potřebné odečíst po 15-30 minutách. Neodečítejte výsledky po 30 minutách.

Výsledek

Negativní: Objeví se pouze jedna barevná čára v kontrolní oblasti (C). Žádná zjevná čára se neobjeví v oblasti testovací čáry (T). Toto značí, že nebyl detekován SARS-CoV-2 antigen.

 

Pozitivní : Objeví se dvě různé čáry. Jedna čára v oblasti kontrolní čáry a druhá v oblasti testovací čáry. Toto značí, že byla zjištěna přítomnost SARS-CoV-2 antigenu

 

Neplatný : Kontrolní čára se neobjeví.

Složení

Balení obsahuje 1 kus.

Upozornění

Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci při teplotě 2 - 30°C.

 

flowflex-certifikat

 

Výrobce ACON BIOTECH (HANGZHOU)
Kód produktu: MD387803
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: FlowFlex
Kód PDK 4717170
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.