AurisClean Sensitive ušní olejové sérum 20ml

Zdravotnický prostředek

Šetrně odstraňuje nadměrný ušní maz. Snižuje riziko zánětu ucha. Navíc aplikace pipetkou umožňuje snadnou aplikaci i u dětí od 3 měsíců věku. více

Produkt není dostupný

Šetrně odstraňuje nadměrný ušní maz. Snižuje riziko zánětu ucha. Navíc aplikace pipetkou umožňuje snadnou aplikaci i u dětí od 3 měsíců věku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"AurisClean Sensitive ušní olejové sérum 20ml"

AurisClean Sensitive ušní olejové sérum šetrně rozpouští a odstraňuje nadměrný ušní maz. Díky unikátní kombinaci Medical clean komplex (přírodní olivový olej, extrakt granátového jablka a rozmarýn) omezuje nadměrnou produkci ušního mazu a přechází tvorbě ušní mazové zátky, snižuje riziko zánětu ucha. Navíc aplikace pipetou umožňuje snadnou a šetrnou aplikaci i u dětí od 3 měsíců věku. Je vhodné pro těhotné a kojící ženy.

 

- Odstraňuje nadměrný ušní maz a zamezuje jeho hromadění
- Předcházení utváření ušní mazové zátky a usnadňuje její odstranění
- Snižuje riziko zánětu ucha
- Vhodný pro pravidelnou ušní hygienu
- Doporučuje se osobám, které nosí sluchové pomůcky nebo sluchátka z důvodu jejich náchylnosti k tvorbě ušní mazové zátky
- Předchází zadržování vody v uchu během koupání nebo při vodních sportech

 

Použití:
Před použitím zahřejte lahvičku tím, že ji v dlani podržíte cca 1 minutu. Nakloňte hlavu tak, aby mohly aplikované kapky volně stékat dovnitř zvukovodu. Poté aplikujte pomocí pipety doporučený počet kapek do zvukovodu ucha. Nechte působit minimálně 5 minut. Doporučuje se po dobu působení držet hlavu stále mírně nakloněnou. Poté hlavu narovnejte, nechte zbytek vytéct a důkladně otřete vnější část zvukovodu.

 

Pro prevenci nadměrné produkce ušního mazu aplikujte u dětí do 12 let a kojenců starších 3 měsíce 1-2 kapky do každého ucha 1-2x týdně, maximálně 2 kapky 3x týdně. U dospělých a dětí od 12 let 2-3 kapky do každého ucha 1-2x týdně, maximálně 4 kapky 3x týdně.

 

Při vytvoření ušní mazové zátky aplikujte 3-4 kapky 3-5x denně po dobu 4-5 dnů, dokud se mazová zátka a zbytkový ušní maz nerozpustí a neodstraní, maximálně 5 kapek 5x denně po dobu 5 dnů.

 

Pro prevenci zadržování vody v uchu aplikujte u dětí do 12 let a kojenců starších 3 měsíce 1-2 kapky do každého ucha před koupelí nebo plaváním, po koupeli uši opatrně otřete. U plavců od 12 let 2-3 kapky do každého ucha před koupelí nebo plaváním, po koupeli uši opatrně otřete.

 

Složení:
Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Punica Granatum Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Glyceryl Undecylenate

 

Velikost balení:
20ml

 

Upozornění:
Nepoužívejte při bolestivosti ucha, perforaci ušního bubínku, při chronických zánětlivých stavech středního ucha a zvukovodu. V případě, že dojde k rozpuštění mazové zátky a problémy se sluchem přetrvávají po 5 dnech aplikace, vyhledejte pomoc lékaře. Neaplikujte do zvukovodu současně s jiným lokálním přípravkem.

Určeno k zevní aplikaci. Neaplikujte na poraněnou kůži. Nezavádějte aplikátor příliš hluboko do zevního zvukovodu. U dětí a kojenců aplikuje vždy dospělá osoba. Po každé aplikaci se doporučuje skleněnou pipetku opláchnout pod teplou tekoucí vodou a jemně ji osušit. Neaplikujte do očí, nosu nebo ústní dutiny. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neaplikujte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není vhodné pro kojence mladší 3 měsíců. Z hygienických důvodů je doporučeno používání produktu pouze jednou osobou.

 

Skladování:
Dle doporučení výrobce. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD393132
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Da Vinci Academia
Kód PDK 4788981
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.