Masáž proti celulitidě Beurer CM 50

Hygiena

Přístroj pro redukci celulitidy vám nabízí možnost provádět masáže podporující prokrvení zejména při celulitidě, pomerančové kůži a ochablé vazivové tkáni na nohách, pažích a hýždích. více

Produkt není dostupný

Přístroj pro redukci celulitidy vám nabízí možnost provádět masáže podporující prokrvení zejména při celulitidě, pomerančové kůži a ochablé vazivové tkáni na nohách, pažích a hýždích. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Masáž proti celulitidě Beurer CM 50"

Přístroj pro redukci celulitidy vám nabízí možnost provádět masáže podporující prokrvení zejména při celulitidě a ochablé vazivové tkáni na nohách, pažích a hýždích. Výkonný motor zajišťuje silnou masáž podobnou hnětení. Tímto komplexním pohybem se masíruje podkožní vazivová tkáň a tím dochází k prokrvení pokožky a posílení lymfatického systému.  Přístroj můžete kombinovat se speciálními ošetřujícími krémy (krémy proti celulitidě nebo krémy pro zpevnění pokožky).

Použití:
Masážní přístroj opatrně přitlačte k místu, které chcete namasírovat. Pociťujete-li masáž jako bolestivou nebo nepříjemnou, přerušte ji či změňte polohu nebo tlak. Masážní přístroj zapněte posuvným spínačem. Masážní válečky začínají rotovat. Můžete si zvolit pomalé nebo rychlé otáčení válečků. Přístroj vypnete tak, že posuvný spínač nastavíte do polohy 0.

Používejte 15 minut denně

Velikost balení:
Balení obsahuje 1 kus
    2 stupně intenzity masáže
    nastavitelná rukojeť
    snímatelné masážní válečky – pro snadné čištění
    síťový provoz

Upozornění:
Tento přístroj je určen k masáži jednotlivých částí lidského těla. Přístroj je určen pouze k soukromému používání, ne pro lékařské nebo komerční používání.

Skladování:
Uchovávejte v suchu a čistotě

Výrobce BEURER
Kód produktu: MD380695
Druh zboží: Hygiena
Značka: Beurer
Kód PDK 4602430
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.