ESTHEDERM Cellular Water Melting Moist. Cream 50ml

Kosmetika

Cellular Water Melting Moist. Cream - Univerzální hydratační krém pro dodání energie, vitality a vody do pokožky. více

Produkt není dostupný

Cellular Water Melting Moist. Cream - Univerzální hydratační krém pro dodání energie, vitality a vody do pokožky. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"ESTHEDERM Cellular Water Melting Moist. Cream 50ml"

Esthederm CELLULAR WATER CREAM je krém s hedvábnou texturou, který dodává pleti energii a zároveň ji intenzivně hydratuje. Díky obsahu buněčné vody poskytuje pokožce vitalitu a zvyšuje efektivitu všech dalších ošetření. Pleť je svěží, září a vitální. Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Zejména pro unavenou, stresovanou, mdlou pokožku a pro pleť kuřáků. Dále také pro mladou pleť a pleť bez výrazných dysfunkcí.

Krém obsahuje patentovaný AQUAPORIN, který obnovuje četné akvaporínové kanálky, které během celého dne zásobují pokožku vodou a patentovanou BUNĚČNOU VODU, která je klíčovou ingrediencí produktů Esthederm a reprodukuje vlastnosti vody, která se přirozeně nachází v kůži. Je jedinečná, optimalizuje vitalitu buněk a pomáhá zachovat potenciál mládí. Zvyšuje účinnost další péče o pleť.

Použití:

Naneste ráno a večer na čistou a suchou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Krém je vynikající základ pod make-up.

Složení:

Aqua, Cyclomethicone, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Steareth-2, Boron Nitride, Xylitol, Cyclopentasiloxane, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C10-30 Cholesterol/lanosterol Esters, Phenyl Trimethicone, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Cholesterol, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Tea-lactate, Urea, Sodium Chloride, Citric Acid, Soluble Collagen, Bht, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Imperata Cylindrica Root Extract, Glucose, Mannitol, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Sodium Bicarbonate, Calcium Chloride, Ceramide 3, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, PEG-8, Carnosine, Potassium Phosphate, Allantoin, Algae Extract, Disodium Adenosine Triphosphate, Carbomer, Tocopherol, Potassium Sorbate, Creatine, Red 33 (CI 17200), Artemia Extract, Pentylene Glycol, Superoxide Dismutase, Tromethamine, Cetrimonium Bromide, Methylparaben, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance (parfum), Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Linalool, Benzyl Benzoate. es1011.

Velikost balení:

50 ml

Upozornění:

Nepoužívejte při přecitlivělosti na látky obsažené ve složení výrobku. Pouze k vnějšímu použití.

Výrobce NAOS
Kód produktu: MD350947
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3661502
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.