Ořechy a oříšky

Nejprodávanější v kategorii

Allnature Pistácie pražené solené 500g
Pistácie solené jsou oblíbenou pochoutkou, která spolehlivě zažene každou mlsnou. Navíc dodávají našemu organismu řadu důležitých živin, vitamínů a minerálních látek. Pistácie jsou známé i svou schopností zahnat hlad a navodit pocit...

Doplněk stravy

335 Kč
Organis Kešu 500g
Ledvinovník západní plodí ořechy jménem kešu. Hořčík, nenasycené mastné kyseliny, železo, zinek, A, B1, E - toto jsou nejvýznamnější vitamíny v oříšku, který pomáhá udržet správnou hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako přirozené...

Doplněk stravy

Zavřít filtry
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zavřít filtry
Pro daný filtr není k dispozici žádné zboží.
1 2 3 z 3

Ořechy a oříšky

Ořechy a oříšky jsou semena nebo plody rostlin. Po uzrání ořech obsahuje minimum vody a často je chráněn tvrdou schránkou. Mezi oblíbené druhy ořechů patří například mandle, vlašský ořech, para ořechy, kešu ořechy a lískové ořechy.

Proč jíst ořechy?

Mnoho lidí pokládá ořechy a oříšky za příjemné zpestření jídelníčku, protože obsahují spoustu prospěšných látek. Najdeme v nich například fosfor, hořčík, vápník, jsou zdrojem bílkovin a tuků. Mandle obsahují i vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vlašské ořechy nám dopomáhají doplnit hladinu omega-3 mastných kyselin, které se doporučují přijímat v období těhotenství. Arašídy a pistácie obsahují méně tuků než ostatní oříšky, současně jsou však skvělým zdrojem bílkovin.

Dejte dětem oříšky na svačinu

Chcete rychlou a chutnou svačinku pro děti, která jim dodá energii. Vyzkoušejte například ořechové tyčinky DeNuts od značky Nutrend nebo Svačinka Mlsoun. Palačinky nebo pečivo můžete dětem ozvláštnit ořechovým máslem. Do zeleninových salátů se výborně hodí piniové oříšky.

Je libo oříšky v čokoládě nebo ořechy v medu?

Vychutnejte si jedinečnou kombinaci oříšků a čokolády a dopřejte si třeba směs Choco Exclusive. Rádi experimentujete, pak je pro vás jasnou volbou Allnature Kešu v medu a chilli.

Na našem e-shopu můžete zakoupit oříšky levně. Nabízíme mnoha zajímavých mixů oříšků, semen nebo ovoce sušeného mrazem obalených v lahodné čokoládě. Značky produktů, které v rámci této kategorie nabízíme: