Vitar Super Beta-karot.měsíček+7kráska tbl.80+40

Doplněk stravy

Revital Super beta-karoten s měsíčkem a sedmikráskou je doplněk stravy obsahující beta-karoten, biotin, vitamin E, vitamin C a extrakt z měsíčku lékařského a sedmikrásky obecné. více

Dočasně nedostupné

199 Kč

Revital Super beta-karoten s měsíčkem a sedmikráskou je doplněk stravy obsahující beta-karoten, biotin, vitamin E, vitamin C a extrakt z měsíčku lékařského a sedmikrásky obecné. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Vitar Super Beta-karot.měsíček+7kráska tbl.80+40"

Revital Super beta-karoten s měsíčkem a sedmikráskou je doplněk stravy obsahující beta-karoten, biotin, vitamin E, vitamin C a extrakt z měsíčku lékařského a sedmikrásky obecné.

Beta-karoten je prekurzor vitaminu A.

Vitamin A přispívá k normálnímu metabolismu železa, k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a zraku, k normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu specializace buněk.

Měsíček lékařský přispívá k normální funkci jater, žlučníku a střev, k normálnímu stavu pokožky a k normální funkci dýchacího systému.

Biotin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu makroživin, k normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu vlasů, k udržení normálního stavu sliznic a udržení normálního stavu pokožky.

Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Sedmikráska obecná přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k přirozené obranyschopnosti a k normálnímu stavu pokožky, vlasů a nehtů.

Použití

1 tableta obden. Zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Složení

Sojový olej rafinovaný, sojový lecithin, koenzym Q10,  DL-alfa-tokoferylacetát, seleničitan sodný, thiamin hydrochlorid. Složení obalu kapsle: bovinní želatina, glycerol, čištěná voda, barvivo - oxid železa červený. 

1 tableta obsahuje: beta-karoten 6 mg, extrakt z měsíčku lékařského 30mg, 10 % luteinu 3mg, 2 % zeaxantinu  6 mg extrakt ze sedmikrásky obecné (Bellis perennis) 20 mg, biotin 50 µg (100 %*), vitamin C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50 %*), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát) 6 mg (50 %*)

*RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení

Balení obsahuje 80+40 tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje cukr.

Skladování

Skladovat v uzavřeném obalu, při teplotě do 25 °C.

Značka Vitar
Výrobce VITAR
Kód produktu: MD346772
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3590339
Netto 150 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.