LEROS Sirup klidný spánek 250ml

Doplněk stravy

Máta, meduňka, heřmánek, chmel a kozlík přispívají k relaxaci a zdravému spánku, třezalka podporuje emoční rovnováhu. více

Produkt není dostupný

Máta, meduňka, heřmánek, chmel a kozlík přispívají k relaxaci a zdravému spánku, třezalka podporuje emoční rovnováhu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LEROS Sirup klidný spánek 250ml"

S tradiční recepturou a s 42% aktivní bylinné složky. Obsahuje kombinaci bylin, které podporují klidný spánek a relaxaci. Máta, meduňka, heřmánek, chmel a kozlík přispívají k relaxaci a zdravému spánku, třezalka podporuje emoční rovnováhu. Chmel má uklidňující účinek a kozlík navíc podporuje duševní zdraví.

Použití

Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (obsahuje třezalku). Vzhledem k obsahu třezalky může snižovat účinky orální antikoncepce. Pokud užíváte léky proti epilepsii, léky proti HIV, inhibitory zpětného vychytávání serotoninu nebo antimigrenika, poraďte se o vhodnosti užívání s Vaším lékařem. Neužívá se dlouhodobě.

Dávkování

1 čajovou lžičku (5 ml) 3-5x denně.

Příprava a podání

Užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování. Před použitím protřepejte!

Složení

Cukr 57,98%, vodný výluh z natě máty peprné (menthae pip. herba) 8,4%, natě třezalky (hyperici herba) 7,6%, natě meduňky (melissae herba) 7,1%, květu heřmánku (matricariae flos) 6,7%, chmelové šištice (lupuli flos) 6,7% a kořene kozlíku (valerianae radix) 5,5%, kyselina citrónová 0,02%.

Velikost balení

250 ml

Upozornění
Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (obsahuje třezalku). Vzhledem k obsahu třezalky může snižovat účinky orální antikoncepce. Pokud užíváte léky proti epilepsii, léky proti HIV, inhibitory zpětného vychytávání serotoninu nebo antimigrenika, poraďte se o vhodnosti užívání s Vaším lékařem. Neužívejte dlouhodobě. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 25 °C). Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce LEROS
Kód produktu: MD404554
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Leros
Kód PDK 4875804
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.