GS Echinacea Akut zázvor 15 tablet

Doplněk stravy

Echinacea s trojí silou zázvoru, vitaminem C a zinkem pro akutní podporu imunity. více

Produkt není dostupný

Echinacea s trojí silou zázvoru, vitaminem C a zinkem pro akutní podporu imunity. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Echinacea Akut zázvor 15 tablet"

GS Echinacea Akut s 500 mg vysoce kvalitního extraktu z kořene echinacey a s trojí silou zázvoru, které mají blahodárné účinky na zdraví horních cest dýchacích. Navíc s extra silnou dávkou vitaminu C a zinkem na podporu imunity.

Echinacea purpurea
- Nejvíce účinných látek se nachází v kořeni echinacey, např. imunologicky aktivní polyfenoly. Tyto a další látky vykazují komplexní imunomodulační účinky, efektivně podporují slizniční imunitu dýchacích cest i celkovou obranyschopnost organismu.

Zázvor
- Je bohatým zdrojem vitamínu A, B1, B2, B6, C, E, sodíku, draslíku, hořčíku, vápníku, fosforu, mědi, manganu a železa. Nejčastěji se využívá k posílení obranyschopnosti a zdraví dýchacích cest. Kromě toho má silné antioxidační účinky, podporuje činnost kardiovaskulárního systému, pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, usnadňuje trávení a mnoho dalších zdraví prospěšných vlastností.

Vitamin C
- Je zásadní pro správné fungování imunitního systému. Je nepostradatelný pro zdraví kostí, zubů, chrupavek, vaziv, cév a dásní, neboť přispívá k tvorbě kolagenu, který je jejich základní součástí.

Zinek
- Patří mezi nejdůležitější minerály našeho organismu. Má v těle řadu biologických funkcí a je důležitý pro správné fungování imunitního systému. Je také silným antioxidantem, je důležitý pro dobrý stav pokožky, vlasů a nehtů, a podporuje dobrý zrak.

Použití:
1 tableta denně

Složení:
kyselina L-askorbová, Echinacea purpurea – extrakt, plnidla (mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy), glukonan zinečnatý, zázvorový extrakt, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza), barvivo (oxid titaničitý)

Jedna tableta obsahuje Echinacea (extrakt z kořene 4:1 - 125 mg) 500 mg, Zázvor (standardizovaný extrakt 25:1 - 10 mg) 250 mg, Zinek 10 mg (100 % RVH*) a Vitamin C 160 mg (200 % RVH*)

*RVH - referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých

Velikost balení:
15 tablet

Upozornění:
Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Skladování:
V suchu při teplotě 10–25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Skladujte mimo dosah dětí.

Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD318472
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: GS
Kód PDK 3166288
Netto 26 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.