Mucoplant Jitrocelový roztok bez cukru 100ml

Doplněk stravy

Tradiční bylinný doplněk stravy s extraktem z jitrocele a echinacey a mátovým olejem pro udržení zdravého dýchacího systému a vitaminem C pro normální funkci imunitního systému. Pro dospělé a děti od 6 let. více

Produkt není dostupný

Tradiční bylinný doplněk stravy s extraktem z jitrocele a echinacey a mátovým olejem pro udržení zdravého dýchacího systému a vitaminem C pro normální funkci imunitního systému. Pro dospělé a děti od 6 let. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Mucoplant Jitrocelový roztok bez cukru 100ml"

Echinacea je volně rostoucí rostlina, která pochází ze Severní Ameriky.  Posiluje imunitní systém, zejména u dětí.  Přípravek dále obsahuje listy jitrocele kopinatého (plantago lanceolata) obsahující velké množství biologicky aktivních látek, především glykosid aukubin, slizy, kyselinu křemičitou, enzymy, hořčiny, saponiny, třísloviny, hořčík, vápník, draslík, vitamin C.  Droga se používá jako mucilaginosum a expectorans.

Použití

Napomáhá rozpouštění a uvolňování hlenu při nemocech horních cest dýchacích.  Usnadňuje odkašlávání při chronických zánětech průdušek, katarech, astmatu, zánětech mandlí a jiných obtížích.  Předchází chřipkám, přispívá ke zvýšení odolnosti lidského organismu, celkově působí k posilňování organismu, přispívá ke zlepšení trávení, zejména u dětí, působí proti zánětům.  Zmírňuje alergické reakce.

Dávkování

Děti 3-10 let: 1 čajovou lžičku (5 ml) 1-2krát denně; děti od 10-15 let: 1 čajovou lžičku (5 ml) 1-3krát denně; mladiství a dospělí: 1 polévkovou lžíci (cca 15 ml) 1-3krát denně.  Přípravek užívejte maximálně 3 týdny.

Složení

Echinacea - extrakt 1 mg, jitrocel - extrakt, maltitol, máta - olej 0,5 mg, vitamin C (kyselina askorbová) 6 mg, voda čištěná 500 mg v 5 ml.

Velikost balení

100 ml.

Výrobce DR THEISS
Kód produktu: MD260602
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Mucoplant
Kód PDK 4016369650028
Netto 100 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.