Pangamin Klasik + koenzym Q10 200tbl.

Doplněk stravy

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Přípravek dále obsahuje koenzym Q10. více

Produkt není dostupný

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Přípravek dále obsahuje koenzym Q10. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Pangamin Klasik + koenzym Q10 200tbl."

Pangamin klasik je doplněk stravy obsahující pivovarské kvasnice a koenzym Q10. Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Také přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a sliznic.

Koenzym Q10 je sloučenina, která se funkčně podobá vitaminům a je součástí téměř všech buněk lidského těla vyjma červených krvinek a buněk čočky v oku. Koenzym Q 10 se účastní energetických pochodů v buňce.  Do organismu člověka se dostává potravou.  Jeho hlavním zdrojem je hovězí maso, zvláště srdce a játra, skopové a rybí maso (s výjimkou štik) a vejce. 

Použití

Doporučené dávkování: Dospělí užívejte 3x denně 4 tablety, nejlépe před jídlem nebo s jídlem současně. Děti od 14 let užívají 3x denně 2 tablety.

Složení

Výrobek obsahuje: Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), sladový extrakt (obsahuje lepek) a koenzym Q10. Bez tabletovacích přísad.
Denní dávka 12 tablet obsahuje: Pivovarské kvasnice 4800 mg a koenzym Q10 60 mg.

Velikost balení

200 tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 14 let.

Značka Pangamin
Výrobce RAPETO
Kód produktu: MD268468
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8595226400267
Netto 90 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.