Barnys Kolostrum s betaglukany limit.edi.cps.30+30

Doplněk stravy

Imunita a první mateřské mléko jsou spojené nádoby.Barny´s Kolostrum s beta-glukany je první mateřské mléko z nejkvalitnějších ekologických chovů skotu.Kolostrum s beta-glukany je standardizováno na 30% obsah imunoglobulinů IgG z celkového obsahu kapsle. více

Produkt není dostupný

Imunita a první mateřské mléko jsou spojené nádoby.Barny´s Kolostrum s beta-glukany je první mateřské mléko z nejkvalitnějších ekologických chovů skotu.Kolostrum s beta-glukany je standardizováno na 30% obsah imunoglobulinů IgG z celkového obsahu kapsle. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Barnys Kolostrum s betaglukany limit.edi.cps.30+30"

Barnys Kolostrum s betaglukany je doplněk stravy ve formě kapslí.

Kolostrum (mlezivo) je prvotní mléko, které vzniká v mléčných žlázách savců ihned po narození. Obsahuje velké množství vitaminů, minerálních látek a bílkovin. Také obsahuje protilátky, které novorozená mláďata (novorozence) chrání v prvních týdnech života před infekcemi ze zevního prostředí. Tento přípravek obsahuje kravské kolostrum.

Další obsažené složky:

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Železo přispívá k normálnímu přenosu kyslíku v těle.

Použití

Děti od 3 let 1 kapsli denně, od 6 let 2 kapsle denně. Dospělí 3 - 4 kapsle denně nejlépe nalačno.

Složení

(1 kapsle): bovinní kolostrum 300 mg (min. 30 % imunoglobulinů - 90 mg IgG), Yestimun 80 mg [min. 80 % kvasničných beta-glukanů - 64 mg], vitamin C 20 mg (25 % RHP*), zinek 1,5 mg (15 % RHP*), selen 9 mcg (16 % RHP*).

SLOŽENÍ (1 kapsle 0,578 g): bovinní kolostrum (mléko) (min. 30 % imunoglobulinů 90 mg IgG, lecithin) 300 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), Yestimun - kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) beta-glukany [min. 80 % (1,3)-(1,6)-Beta-D-glukanů z kvasinek 64 mg] 80 mg, vitamin C Nutra-C (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP*) 20 mg, protispékavé látky (stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý), barvivo (oxid titaničitý), zinek (oxid zinečnatý, 15% RHP*) 1,5 mg, selen (inaktivované kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 16 % RHP*) 9 mcg.

Upozornění pro alergiky: Obsahuje laktosu a mléčnou bílkovinu. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktosy a s alergií na bílkovinu kravského mléka.

* RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení

Balení obsahuje 60 kapslí.

Upozornění

Určeno pro děti od 3 let věku.

Výrobce BIOPOL
Kód produktu: MD372532
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Barnys
Kód PDK 3988343
Netto 84 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.