NatureVia OptiVizin Blue cps.60

Doplněk stravy

Optivisin obsahuje omega 3 mastné kyseliny z rybího oleje, stopové prvky, vitaminy a dále makulární pigmenty lutein a zeaxanthin, které jsou přirozenou součástí oční sítnice. více

Produkt není dostupný

Optivisin obsahuje omega 3 mastné kyseliny z rybího oleje, stopové prvky, vitaminy a dále makulární pigmenty lutein a zeaxanthin, které jsou přirozenou součástí oční sítnice. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"NatureVia OptiVizin Blue cps.60"

Vitamin A a zinek přispívají k udržení normálního stavu zraku.

Vitamin E, zinek a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou a kyselinu dokosahexaenovou, což jsou látky označované jako esenciální mastné kyseliny (omega-3 mastné kyseliny).

Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Kyselina dokosahexaenová a kyselina eikosapentaenová (DHA/EPA) přispívají k udržení normálního krevního tlaku, k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi a k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně kombinace EPA a DHA).

Neobsahuje umělá barviva ani příchutě.

Použití

1 kapsle denně.

Složení

Aktivní složky v 1 kapsli:

lutein 25 mg, zeaxantin 4 mg, DHA (z rybího oleje) 250 mg, vitamin A 800 µg (100% *), vitamin E 15 mg (125% *), zinek 10 mg (100% *), měď 1 mg (100% *).

* RHP - referenční hodnota příjmu.

Rybí olej, potah kapsle (tapiokový škrob, glycerol, karagenan), světlicový olej, lutein, D-alfa-tocopheryl-acetát, bisglycinát zinečnatý, zeaxantin, bisglycinát měďnatý, retinyl-palmitát, emulgátory (slunečnicový lecitin, glyceryl stearát), přírodní barvivo (riboflavin).

Velikost balení

60 tobolek

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek neslouží jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Neobsahuje umělé příchuti a barviva, sladidla, mléčné, pšeničné produkty, lepek ani živočišnou želatinu.

Výrobce BIOVIT
Kód produktu: MD384610
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: NatureVia
Kód PDK 4635406
Netto 80 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.