Swiss Imunit Laktobacily Forte 30tob

Doplněk stravy

Laktobacily SWISS Imunit FORTE je doplněk stravy obsahují kombinaci 8 kmenů laktobacilů a bifidobakterií s vysokým obsahem probiotik (19x109CFU), zeleným čajem a selenem, který přispívá k normální funkci imunitního systému. více

Produkt není dostupný

Laktobacily SWISS Imunit FORTE je doplněk stravy obsahují kombinaci 8 kmenů laktobacilů a bifidobakterií s vysokým obsahem probiotik (19x109CFU), zeleným čajem a selenem, který přispívá k normální funkci imunitního systému. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Swiss Imunit Laktobacily Forte 30tob"

Laktobacily SWISS Imunit FORTE je doplněk stravy, který obsahuje laktobacily a bifidobakterie, extrakt zeleného čaje, inulin z čekanky, selen a kyselinu listovou.

Výhody produktu:

  • 8 kmenů laktobacilů a bifidobakterií
  • 19 miliard živých probiotických mikroorganizmů v denní dávce
  • Obsahuje inulin z čekanky, který funguje jako prebiotikum (potrava pro probiotické bakterie)

Extrakt ze zeleného čaje přispívá k normálnímu vylučování vody z těla, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke kontrole tělesné hmotnosti a k normální funkci střevního traktu. 

Selen přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidačním stresem, a k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, přispívá k normální činnosti štítné žlázy a k normální spermatogenezi.

Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamin ze skupiny B vitaminů. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitaminu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat i formou vitaminových doplňků stravy.

Neobsahuje lepek.

Použití:
Doporučená dávka je 1-2 tobolky denně, nejlépe po jídle. Zapijte je dostatečným množstvím tekutiny.

Složení:
plnidlo: maltodextrin, směs probiotických mikroorganizmů (L. rhamnosus, L. casei, L. acidophilus, L. gasseri, L. plantarum, B. Longum, B. bifidum, B. breve), extrakt zeleného čaje (Green Tea), inulin, selen (seleničitan sodný), kypřící látka: oxid křemičitý, protispékavá látka: stearan hořečnatý, kyselina listová, tobolka: želatina, barvivo: oxid titaničitý

Složení ve 2 tobolkách:
Probiotické mikroorganizmy: Lactiplantibacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus plantarum, Lactobacillus acidophillus 19 miliard CFU*, Inulin z čekanky 40 mg, Extrakt zeleného čaje 60 mg, Kyselina listová 170 mcg (85% **), Selen (Seleničitan sodný) 60 mcg (109% **)

* počet živých probiotických mikroorganizmů (colony-forming unit).
** RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení:
30 tobolek

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Skladování:
V suchu a temnu při teplotě do 25°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD382262
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 4623303
Netto 51 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.