Laktobacily Jack Laktobacilák Imunit + Vitamin D3 72tbl

Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK IMUNIT vitamin D3 je doplněk stravy pro děti ve formě tablet, který obsahuje kombinaci 5 kmenů laktobacilů a bifidobakterií s vysokým obsahem probiotik, silici fenyklu, prebiotické vlákniny – inulin, selen a vitamin D3 více

Dočasně nedostupné

363 Kč

Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK IMUNIT vitamin D3 je doplněk stravy pro děti ve formě tablet, který obsahuje kombinaci 5 kmenů laktobacilů a bifidobakterií s vysokým obsahem probiotik, silici fenyklu, prebiotické vlákniny – inulin, selen a vitamin D3 více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Laktobacily Jack Laktobacilák Imunit + Vitamin D3 72tbl"

Laktobacily JACK LAKTOBACILÁK IMUNIT vitamin D3 je doplněk stravy pro děti ve formě tablet, který obsahuje kombinaci 5 kmenů laktobacilů a bifidobakterií s vysokým obsahem probiotik, silici fenyklu, prebiotické vlákniny – inulin, selen a vitamin D3

Fenykl přispívá k normálnímu trávení.

Selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů, k normální funkci imunitního systému, k normální činnosti štítné žlázy, k ochraně buněk před oxidativním stresem, k udržení normálního stavu nehtů.

Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému, k udržení normálního stavu kostí a činnosti svalů.

Probiotika (laktobacily a bifidobakterie) jsou živé mikroorganismy (přátelské bakterie), které jsou přirozenou součástí našeho organismu, především tlustého střeva. Přirozeně se vyskytují v kysaných mléčných výrobcích a fermentovaných potravinách. Společně tvoří tzv. střevní mikrobiom, který má vliv na mnoho funkcí v lidském těle.

Použití:
Doporučená dávka je 1-2 tablety denně. Tabletu pro vyšší účinnost nechte volně rozpustit v ústech.

Složení:
sladidla: sorbitol a xylitol, inulin z čekanky, sladidlo: mannitol, antioxidant: kyselina askorbová, protispékavé látky: stearan hořečnatý a oxid křemičitý, probiotická směs (L. rhamnosus, B. bifi dum, L. casei, L. acidophilus, B. longum), barvivo: přírodní koncentrát z červené řepy, látka zvýrazňující chuť a vůni: aroma jahoda, sladidlo: sukralóza, vitamin D3 (cholekalciferol), silice z fenyklu obecného (Foeniculum vulgare), seleničitan sodný pentahydrát (selen)

Celkový obsah probiotik:
1 x 109 CFU/tabletě* 5 kmenů/1 miliarda laktobacilů a bifidobakterií v tabletě* (L. rhamnosus, B. bifi dum, L. casei, B. longum, L. acidophilus - živé probiotické mikroorganizmy jsou chráněny enkapsulací)

**CFU - počet živých probiotických mikroorganizmů (colony-forming unit)
***počet probiotických organizmů v navážce-výrobě

Obsah látek ve 2 tabletách:
Probiotické mikroorganizmy: Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lacticaseibacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus 2 miliardy CFU*, inulin z čekanky 200 mg, silice fenyklu obecného (Foeniculum vulgare) 0,4 mg, selen 40 mcg (72,73% *), vitamin D3 5 mcg (100% *)

*RHP – referenční hodnota příjmu

Velikost balení:
72 tablet

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Případná vzniklá skvrnitost tablet není na závadu.

Skladování:
V suchu a temnu při teplotě 15-25°C, nevystavujte extrémním teplotám či přímému slunci. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD388094
Značka: Imunit
Kód PDK 4718228
Netto 93 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.