Pegaso Baby pro nejmenší od 0+m 7ml

Doplněk stravy

Pegaso Baby je pro děti od narození. Obsahuje přátelské kmeny Lactobacillus reuteri a Lactobacillus acidophilus v kombinaci s heřmánkovým a olivovým olejem.Pegaso podporuje růst správné střevní mikroflóry a má vliv na správnou činnost zažívacího traktu. více

Produkt není dostupný

Pegaso Baby je pro děti od narození. Obsahuje přátelské kmeny Lactobacillus reuteri a Lactobacillus acidophilus v kombinaci s heřmánkovým a olivovým olejem.Pegaso podporuje růst správné střevní mikroflóry a má vliv na správnou činnost zažívacího traktu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Pegaso Baby pro nejmenší od 0+m 7ml"

Přípravek je určený pro nejmenší děti od narození. Obsahuje ověřené bakteriální kmeny Lactobacillus reuteri a Lactobacillus acidophilus - SynBalance, v kombinaci s heřmánkem a olivovým olejem. Lze kapat přímo do úst nebo zředit ve vodě, mléce či teplých nápojích laktobacily jsou pro zachování trvanlivosti uchovávány v uzávěru, odděleny od roztoku.

Použití

Po prvním otevření uchovávejte výrobek buď na chladném místě s teplotou maximálně 25 °C a spotřebujte do 1 měsíce po otevření, nebo v chladničce při teplotě 4 °C a spotřebujte do 2 měsíců po otevření. Jakýkoliv zákal po dobu skladování v chladničce se považuje za přirozený a není závadou.

Dávkování

Přípravek mohou užívat děti od narození, a to 7 kapek 1-2x denně.

Příprava a podání

Laktobacily jsou pro zachování trvanlivosti uchovávány v uzávěru. Před prvním použitím je nutno je smíchat s roztokem.
Bílý uzávěr se zašroubuje ve směru hodinových ručiček, až bílý plastový kroužek praskne. Uzávěr se zašroubuje na doraz, tím pukne zásobník obsahující laktobacily a ty se uvolní z uzávěru do lahvičky.
Laktobacily se z uzávěru dostanou do oleje.
Lahvička se dobře protřepejte, aby se laktobacily v roztoku rovnoměrně rozptýlily.
Stávající uzávěr se odšroubuje proti směru hodinových ručiček, odstraní se a našroubuje se na lahvičku přiložený uzávěr s kapátkem.
Lahvička s čerstvě připravenou suspenzí živých bakterií je připravena k podávání. Před použitím velmi dobře protřepat.
Kapky lze kapat přímo do úst nebo zředit ve vodě, mléce či teplých nápojích (teplota by měla být nižší než 37 °C). Kapky nemíchat s horkými nápoji.

Složení

Aktivní látky v 7 kapkách:
lactobacillus reuteri DSM 25175, 500 milionů CFU, lactobacillus acidophilus DSM 24936, 500 milionů CFU, heřmánkový olej (matricaria chamomilla L.) 5 mg.
Doporučená denní dávka (14 kapek) obsahuje až 1 000 milionů (1 miliarda CFU) živých bakterií.

Velikost balení

7 ml

Výrobce SCHWABE PHARMA ITALIA
Kód produktu: MD413298
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Pegaso
Kód PDK 5018388
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.