nefdesanté Omega 3 cps.90

Doplněk stravy

Omega3 obsahuje rybí olej, který je přírodním zdrojem nenasycených mastných kyselin EPA a DHA. Přípravek navíc obsahuje vitamin E. více

Produkt není dostupný

Omega3 obsahuje rybí olej, který je přírodním zdrojem nenasycených mastných kyselin EPA a DHA. Přípravek navíc obsahuje vitamin E. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"nefdesanté Omega 3 cps.90"

Rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou a kyselinu dokosahexaenovou, což jsou látky označované jako esenciální mastné kyseliny (omega-3 mastné kyseliny). 

Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Kyselina dokosahexaenová a kyselina eikosapentaenová (DHA/EPA) přispívají k udržení normálního krevního tlaku, k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi a k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně kombinace EPA a DHA).

Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

 

Použití

Užívejte 1 kapsli 2 - 3 x denně.

Složení

V 1 kapsli:
Olej z mořské ryby Engraulis japonicus (500 mg v jedné kapsli) s garantovaným obsahem EPA - min. 38% tj. 190 mg a DHA - min. 25% tj. 125 mg, želatina, glycerol (zahušťovadlo), voda, vitamín E (2,5 mg, tj. 20,8% RHP).

RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení

90 tablet.

Značka nefdesanté
Výrobce NEF DE SANTE
Kód produktu: MD334637
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3375756
Netto 110 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.