OPTI OMEGA-3 ORANGE 200ml

Doplněk stravy

Prémiový rybí olej bez zápachu s příchutí pomeranče a vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin. V tekuté formě. více

Produkt není dostupný

Prémiový rybí olej bez zápachu s příchutí pomeranče a vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin. V tekuté formě. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"OPTI OMEGA-3 ORANGE 200ml"

Rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou a kyselinu dokosahexaenovou, což jsou látky označované jako esenciální mastné kyseliny (omega-3 mastné kyseliny). 

Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Kyselina dokosahexaenová a kyselina eikosapentaenová (DHA/EPA) přispívají k udržení normálního krevního tlaku, k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi a k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně kombinace EPA a DHA).

Použití

½ až 1 polévková lžíce (5 - 10g oleje) 1krát denně nejlépe po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Složení

Rybí olej pochází z čeledí ryb Engraulidae, Carangidae, Clupeidae, Osmeridae, Scombridae a Ammodytidae. Typickými zástupci této čeledi jsou např. sardinky, makrely nebo ančovičky. Ryby pocházejí z oblasti Severní Afriky nebo Jižní Ameriky. Olej je šetrně zpracováván na Islandu.

Velikost balení

200 ml

Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte při teplotách do 15°C nejlépe v lednici. Nepoužívejte na vaření a smažení. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců. Chraňte před světlem. Uchovejte mimo dosah dětí. Po každém použití lahvičku dobře uzavřete.

Minimální trvanlivost 2 roky od data uvedeného na obalu. Výrobek byl podroben následujícím analýzám: duální kontrola žluklosti (obsah peroxidů, hodnota kyselosti), stanovaní obsahu těžkých kovů (rtuť, olovo, kadmium, arsen) a dioxinů a dioxinům podobných látek (PCB). Výsledky anylýz jsou k nahlédnutí u výrobce.

 

Výrobce HEALTH INSTITUTE
Kód produktu: MD275510
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8594163670016
Netto 200 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.