Pangamin Bifi + Omega3 tbl.200

Doplněk stravy

Pivovarské kvasnice s bifidobakteriemi, lactobacily, inulinem a Omega 3 mastnými kyselinami. Pivovarské kvasnice jsou zdrojem vitaminů skupiny B. více

Produkt není dostupný

Pivovarské kvasnice s bifidobakteriemi, lactobacily, inulinem a Omega 3 mastnými kyselinami. Pivovarské kvasnice jsou zdrojem vitaminů skupiny B. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Pangamin Bifi + Omega3 tbl.200"

Pangamin Bifi Omega3 je doplněk stravy s obsahem pivovarských kvasnic, vlákniny inulinu, mikrobiálních kultur a Omega-3 nenasycených mastných kyselin.

Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Kyselina dokosahexaenová a kyselina eikosapentaenová (DHA/EPA) přispívají k udržení normálního krevního tlaku, k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi a k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně kombinace EPA a DHA).

Probiotika (laktobacily a bifidobakterie) jsou živé mikroorganismy (přátelské bakterie), které jsou přirozenou součástí našeho organismu, především tlustého střeva. Přirozeně se vyskytují v kysaných mléčných výrobcích a fermentovaných potravinách. Společně tvoří tzv. střevní mikrobiom, který má vliv na mnoho funkcí v lidském těle.

Použití

Doporučené dávkování: Dospělí užívají 3x denně 4 tablety s jídlem nebo bezprostředně po jídle. Děti užívají 2x denně 2 tablety s jídlem nebo bezprostředně po jídle.

Složení

Přípravek obsahuje: Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), Ropufa (omega-3 nenasycené mastné kyseliny), syrovátku, kukuřičný dextrin, rozpustnou vlákninu inulin, protispékavé látky stearan hořečnatý a oxid křemičitý, laktogenní mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis).
Denní dávka 12 tablet obsahuje: Pivovarské kvasnice 3200 mg, inulin 200 mg, omega-3 nenasycené mastné kyseliny 91 mg, DHA (dokosahexaenová kyselina) 42 mg, EPA (kyselina eikosapentaenová) 27 mg, laktogenní mikroorganismy 5 mg.

Velikost balení

Balení obsahuje 200 tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí!

Výrobce RAPETO
Kód produktu: MD274777
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Pangamin
Kód PDK 8595226400625
Netto 90 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.