Lepicol PLUS trávicí enzymy 180g

Doplněk stravy

Lepicol PLUS - formule 4 v 1 (živé kultury, vláknina, inulín a trávicí enzymy), doplněk stravy s vysokým obsahem vlákniny. více

Produkt není dostupný

Lepicol PLUS - formule 4 v 1 (živé kultury, vláknina, inulín a trávicí enzymy), doplněk stravy s vysokým obsahem vlákniny. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Lepicol PLUS trávicí enzymy 180g"

Neobsahuje žádné umělé ingredience. Využívá ve svém složení čtyř přírodních složek. Vláknina z osemení jitrocele indického (Psyllium Husk), fruktooligosacharidy (FOS) z čekanky obecné (Cichoriumintybus), probiotické baktérie - Lactobacillus acidophilus a bifidobacterium bifidum. Navíc obsahuje také trávicí enzymy a bylinné extrakty, které přispívají k normálnímu trávení. Obsahuje vlákninu výhradně rostlinného původu. Všechny ingredience působí velmi jemně a šetrně a nejsou tělem vstřebávány. Tím je přípravek vhodný pro pravidelné, každodenní i dlouhodobé užívání.

Fruktoologosacharidy (FOS) patří mezi prebiotika- potravu pro probiotické bakterie v tlustém střevě.

Vláknina z jitrocele indického (Psyllium) přispívá k normální funkci trávicího traktu a střev, k normální hladině cholesterolu v krvi. 

Inulin z kořene čekanky je rozpustná vláknina. Čekankový inulin přispívá k normální funkci střev zvýšenou frekvencí vylučování. 

Máta peprná přispívá k normálnímu trávení, k normální činnosti jater (pročištění) a k ochraně buněk před oxidativním stresem. 

Zázvor a fenykl přispívají k normálnímu trávení.

Bezlepkový, neobsahuje cukr ani žádné složky mléka či jiných mléčných výrobků, neobsahuje ani žádná aditiva.

Použití

Doporučené dávkování pro dospělé:

1-2 čajové lžičky (5-10 g) rozmíchejte v menším množství vody nebo ovocné šťávy (100 ml) 1-2x denně a ihned vypijte. Zapijte další vodou nebo ovocnou šťávou (asi 200 ml). Tip výrobce: začněte s nižší dávkou a postupně zvyšujte dle individuálních potřeb (maximálně 10 g dvakrát denně).

Doporučené dávkování pro děti:

0,5 až 1 čajovou lžičku (2,5-5 g) rozmíchejte v menším množství vody nebo ovocné šťávy (asi 100 ml) 1-2x denně a ihned podejte dítěti k vypití.

Užívejte nejlépe 30 minut před jídlem. Před použitím dózu protřepejte.

Složení

Přípravek obsahuje osemení psyllia (plantago ovata forsk), inulín,trávicí enzymy (proteáza, betain HCL), kořen zázvoru, papain, lístky máty peprné, fenyklové semínko, bromelain, probiotické kmeny: Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophius PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus bulgaricus PXN 39. Množství živých kultur: 2 miliardy CFU v 10 gramech.

Každých 5 g prášku obsahuje 3,7 g vlákniny.

Upozornění pro alergiky: obsahuje stopová množství sóji a mléka, protože tyto složky jsou použity v kultivačním médiu probiotik. Stopy mléka jsou v množství, které neovlivní lidi s laktózovou intolerancí.

Velikost balení 

180 g prášku

Upozornění

Přípravek není vhodný pro děti do 6 let. Podávání Lepicolu dětem mladším 12 let by rodiče měli konzultovat s lékařem.

Užívání Lepicolu bez tekutin může způsobit, že se začnete dusit. Proto vždy Lepicol řádně zapijte.

Pokud jste v nedávné době prodělali nějakou operaci střev, či máte jiné střevní obstrukce, konzultujte vždy užívání Lepicolu se svým lékařem. Pokud kdykoliv v průběhu užívání Lepicolu pocítíte nějaké potíže, přestaňte s jeho užíváním a poraďte se s lékařem.

Výrobce PROBIOTICS
Kód produktu: MD259029
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Lepicol
Kód PDK 8594028190390
Netto 180 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.