Barnys Klokan EFEKT cps. 2x30

Doplněk stravy

Barnys Klokan Efekt je doplněk stravy ve formě kapslí. Jde o kombinaci 7 složek v Klokanu (tři druhy kolagenů, vitamin C, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kyselina hyaluronová) a 3 složek v CelaNextu (vitamin D3, extrakt z kurkumy a Boswellia serrata). více

Produkt není dostupný

Barnys Klokan Efekt je doplněk stravy ve formě kapslí. Jde o kombinaci 7 složek v Klokanu (tři druhy kolagenů, vitamin C, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kyselina hyaluronová) a 3 složek v CelaNextu (vitamin D3, extrakt z kurkumy a Boswellia serrata). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Barnys Klokan EFEKT cps. 2x30"

Barnys Klokan Efekt je doplněk stravy ve formě kapslí. Jde o kombinaci 7 složek v Klokanu (tři druhy kolagenů, vitamin C, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kyselina hyaluronová) a 3 složek v CelaNextu (vitamin D3, extrakt z kurkumy a Boswellia serrata).

Kolagen je vláknitá bílkovina, která je přirozenou součástí pojivových tkání všech živočichů.

Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, ve velkém množství se nachází v synoviální tekutině (kloubním mazu) a kůži.

Glukosamin sulfát je přirozená součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. 

Chondroitin sulfát je přirozená součást kloubní chrupavky. 

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, k udržení normálního stavu kostí a zubů, k normální hladině vápníku v krvi a také napomáhá k udržení normální činnosti svalů.

Extrakt z Boswellia serrata přispívá k normálnímu stavu kloubů.

Kurkumin z kurkumy dlouhé přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a také k normálnímu stavu kloubů.

Dávkování

Barny's Klokan: 1 kapsle denně. Doporučuje se užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Barny's CelaNext: 1 kapsle nejlépe půl hodiny před jídlem, popř. s menší porcí nebo po jídle. Kapsle se polyká celá a zapije se dostatečným množstvím vody.

Složení

Barny's Klokan:
Složení (1 kapsle 0,479 g): modifikovaný kukuřičný škrob, želatina, Cartidyss 62% z ryb - rejnoků (extrakt z chrupavek - kolagenní proteiny typ II; chondroitinsulfát, glukosaminsulfát, hydroxyprolin, kyselina hyaluronová), Collyss 90% z ryb (hydrolyzovaný kolagen - kolagenní proteiny typ I), kyselina L-askorbová (vit C 25% *), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek), barvivo (oxid zinečnatý), nativní kolagen typ II 4%.

Aktivní látky v 1 kapsli: kolagen typ I Collyss 20 mg, kolagen typ II Cartidyss 20 mg, nativní kolagen typ II 20 µg, vitamin C 20 mg (25% *), chondroitinsulfát 7,9 mg, glukosaminsulfát 4,3 mg, kyselina hyaluronová 0,8 mg.

Barny's CelaNext:
Složení (1 kapsle 0,645 mg): Komplex Celanext 550 mg (emulgátory: polysorbát 80, polysorbát 20; extrakt pryskyřice kadidlovníku pilovitého boswellia serrata, standardizováno na min. 6% boswellových kyselin; extrakt oddenku kurkumy dlouhé curcuma longa, standardizováno na min. 3% kurkuminoidů; vitamin D-cholekalciferol 5,5 µg (110% *), hydroxypropylmethylcelulosa (plnidlo - vegetariánská kapsle).

Aktivní látky v 1 kapsli: směs koncentrovaných rostlinných extraktů Celanext v micelární formě - kyselina boswellová 33 mg, kurkuminoidy včetně kurkuminu 16,5 mg, vitamin D3 5,5 µg (110% *).

* RHP - referenční hodnota příjmu.

Velikost balení

30 + 30 tobolek.

Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Barny's Klokan:
Není určeno pro děti do 3 let věku. Obsahuje produkty z ryb.

Barny's CelaNext:
Není určen pro děti a dospívající, těhotné a kojící ženy.

Výrobce BIOPOL
Kód produktu: MD393645
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Barnys
Kód PDK 4799103
Netto 87 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.