Destres Aktiv tob.30

Destres Aktiv je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje L-tryptofan a extrakty z kozlíku lékařského a třezalky tečkované. více

Produkt není dostupný

Destres Aktiv je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje L-tryptofan a extrakty z kozlíku lékařského a třezalky tečkované. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Destres Aktiv tob.30"

Kozlík lékařský přispívá k normálnímu spánku, duševnímu zdraví a relaxaci. Dále přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a k normálnímu trávení.

Třezalka tečkovaná přispívá k emoční rovnováze, relaxaci, pozitivní náladě a normálnímu spánku, k normálnímu trávení a vylučování.

L-Tryptofan je esenciální aminokyselina, která se účastní celé řady důležitých biochemických procesů. Pojem esenciální znamená, že si ji bohužel náš organismus neumí sám vytvořit, a tak musí být přijímána potravou nebo formou doplňků stravy.

Použití

Doporučená dávka je 1-2 tobolky denně.

Složení

L-tryptofan 200 mg, fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), kozlík lékařský extrakt 50 mg, třezalka tečkovaná 50 mg, stearát hořečnatý (protispékavá látka).

Velikost balení

Balení obsahuje 30 tobolek. Hmotnost obsahu: 17 g.

Upozornění

Není určeno pro děti do 14 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravky s obsahem třezalky tečkované nepoužívejte před nebo během řízení motorových vozidel.

Značka Virde
Výrobce VIRDE
Kód produktu: MD289169
Kód PDK 2859610
Netto 39 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.