Mediket Ictamo šampon mastné lupy a seborea 180ml

Mediket Ictamo je vysoce účinný šampon pro ošetřování problémů kůže hlavy, které se projevují podrážděním, svěděním a nadměrnou tvorbou mazu. více

Dočasně nedostupné

625 Kč

Mediket Ictamo je vysoce účinný šampon pro ošetřování problémů kůže hlavy, které se projevují podrážděním, svěděním a nadměrnou tvorbou mazu. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Mediket Ictamo šampon mastné lupy a seborea 180ml"

Tento šampon je vhodnou náhradou dehtových šamponů.  Přispívá k řešení projevů seborey ve vlasech, problémů s boláky v hlavě a svědění pokožky hlavy. Obsahuje ichthyol pale a octopirox. Bílý ichthyol má protizánětlivé, antiproliferační a antibakteriální vlastnosti a potlačuje nadměrnou tvorbu mazu. Octopirox zabraňuje nadměrné tvorbě bakterií a kvasinek na kůži. Mediket Ictamo zklidňuje pokožku vlasové části hlavy.

Použití:

Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy a vetřete do pokožky hlavy až do vytvoření pěny. Nechte působit 3–5 minut a důkladně opláchněte.
Používejte 2–3x týdně po dobu 4–6 týdnů. Následně používejte Mediket Ictamo jednou za týden.

Složení:

Aqua, Sodium Coco Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Cocoyl Methyl Glucamide, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichtyol Pale), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Caprate, Sodium Cocoyl Glycinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Piroctone Olamine, Panthenol, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PCA Glyceryl Oleate, Parfum, Caffeine, Nicinamide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol.

Velikost balení:

180 ml

Upozornění:

Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Skladování:

Uchovejte v suchu a čistotě.

Výrobce BENEMEDO
Kód produktu: MD309159
Značka: Mediket
Kód PDK 3070662
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.