Attitude Šampón na lesk a objem 473ml

Přírodní, certifikovaný, hypoalergenní šampón s výtažky ze zelených listů a semen moringy. Přináší skutečně čisté a zdravé vlasy - odstraní špínu, toxiny, regeneruje, ozdravuje - bez chemie. Úžasná jemná vůně pomeranče a skořice. více

Produkt není dostupný

Přírodní, certifikovaný, hypoalergenní šampón s výtažky ze zelených listů a semen moringy. Přináší skutečně čisté a zdravé vlasy - odstraní špínu, toxiny, regeneruje, ozdravuje - bez chemie. Úžasná jemná vůně pomeranče a skořice. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Attitude Šampón na lesk a objem 473ml"

Přírodní a hypoalergenní šampon s výtažky ze zelených listů a semen moringy přináší skutečně čisté a zdravé vlasy - odstraní špínu, toxiny, regeneruje, ozdravuje bez chemie a navíc s příjemnou vůní pomeranče a skořice. Toto složení napomáhá k dosažení většího lesku a objemu vlasů.

Šampon ATTITUDE Super leaves v sobě skrývá koncentrovanou přírodní sílu přírody. Přináší čisté a zdravé vlasy - myje vlasy a má regenerační schopnosti.

Obsahuje výtažky z listů potočnice a lichořeřišnice, které jsou známé pro své regenerační schopnosti a jsou bohaté na minerály, vitamíny a podporují růst vlasů.

Semena moringy obsahují velké množství vitamínů, minerálů a proteinů. Úžasná aktivní složka těchto semen zamezuje vstřebávání škodlivin z ovzduší a dalších poškozujících vnějších vlivů. Detoxikuje vlasy a vlasovou pokožku.

Šampon je obohacen také o listy pomerančovníku, sójový protein a brusinky. Pomerančové listy jsou známé pro svůj ozdravný vliv, posilují a vyživují vlasy. Sója posiluje vlasy a sójový lecitin zvyšuje koncentraci proteinů, které jsou ve vlasech přirozeně obsažené. Brusinky napomáhají ke zvýšení objemu vlasů.

- Šampon má vůni pomeranče a skořice
- Složení, které je bezpečné pro celou rodinu
- Má 100% recyklovatelný obal
- Složení šamponu neobsahuje škodlivé látky a je šetrné k životnímu prostředí
- Veganské složení - bez živočišných složek, netestované na zvířatech

Použití:
Podle potřeby.

Složení:
Voda, Sodium coco sulfát (povrchově aktivní látka), Coco glukosid (povrchově aktivní látka), rostlinný glycerin (zvlhčovadlo), Cocoyl isethionát sodný (povrchově aktivní látka), kyselina citronová (látka upravující pH), Panthenol (vitamin B5 - kondicionér na vlasy), Glyceryl oleát (emulgátor), Benzoan sodný (aktivní složka), Inulin (změkčovadlo), Sorban draselný (aktivní složka), výtažek z potočnice (řeřicha - aktivní složka), výtažek z lichořeřišnice (aktivní složka), Maltodextrin (pojivo), výtažek ze semen moringy (aktivní látka proti znečištění), Hydrolyzovaný sójový protein (kondicionér), ovocný výtažek z brusinky (aktivní složka), Dekanal (ovocná aktivní složka), Pentadekalakton (ovocná aktivní složka), Malinový keton (kondicionér)

Velikost balení:
473ml

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k zevnímu použití.

Skladování:
Podle doporučení výrobce. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce BIO SPECTRA
Kód produktu: MD394991
Značka: Attitude
Kód PDK 4566122
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.