NOVÉ
Potravinové intolerance - 271 potravin

Potravinové intolerance - 271 potravin

Laboratorní vyšetření

Poukaz na laboratorní vyšetření. Trpíte specifickými problémy jako jsou ekzémy, nespavost, výkyvy hmotnosti, padání vlasů, bolesti v kloubech či autoimunitní onemocnění? Tento balíček zahrnuje test 271 potravin a konzultaci výsledků s nutričním poradcem. více

Skladem na e-shopu > 10 ks

9 200 Kč

Poukaz na laboratorní vyšetření. Trpíte specifickými problémy jako jsou ekzémy, nespavost, výkyvy hmotnosti, padání vlasů, bolesti v kloubech či autoimunitní onemocnění? Tento balíček zahrnuje test 271 potravin a konzultaci výsledků s nutričním poradcem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"Potravinové intolerance - 271 potravin"

Test je ideální pro ty, kteří mají specifické problémy – ekzémy, nespavost, výkyvy hmotnosti, padání vlasů, bolesti v kloubech či autoimunitní onemocnění a své výsledky následně zkonzultujte s výživovou poradkyní.

Seznam testovaných potravin

  • Semena a ořechy – Burský oříšek, Dýňové semínko, Kakaový bob, Kešu, Lístkový oříšek, Lněné semínko, Mák, Mandle, Pistácie, Sezamové semínko, Slunečnicové semínko, Vlašský ořech, Kokosový ořech, Makadamový oříšek, Brazilský oříšek, Piniový oříšek
  • Ovoce – Ananas, Banán, Citron, Víno/ Rozínky, Jablko, Jahoda, Kiwi, Meruňka, Nektarinka, Pomeranč, Třešeň, Vodní meloun, Avokádo, Broskev, Datle, Fíka, Hruška, Liči, Mango, Bluma, Papája, Švestka, Angrešt, Borůvka, Brusinka, Granátové jablko, Grapefruit, Guava, Kdoule, Klikva( brusnice), Limeta, Malina, Mandarinka, Medová meloun, Ostružina, Opuncie, Rakytník řešetlákový, Rebarbora, Rybíz
  • Obiloviny a škrob – Ječmen, Lepek, Oves, Pohanka, Proso, Pšenice, Rýže, Sladká kukuřice, Špalda, Žito, Amarant, Vlčí bob, Fonio (Rosička útlá), Kaštan, Kanut (starobylá pšenice), Maniok, Maranta třtinová, Quinoa (Merlík čilský), Sladká brambora, Svatojánský chléb, Tapioka, Teff (Milička habešská), Jeruzalemský artyčok
  • Vajíčko – Slepičí vajíčko, Husí vejce, Křepelčí vejce, Slepičí bílek, Slepičí žloutek
  • Sladidla – Med (směs), Třtinový cukr, Agávový sirup, Javorový sirup
  • Houby – Žampion polní, Hlíva ústřičná, Hřib hnědý, Hřib smrkový, Liška obecná, Shitaké
  • Potravinářské přísady – Guarová mouka ( E412), Agar- agar (E 406) ,Karagenan (E 407), Kyselina benzoová ( E211), Kyselina sborová ( E200), Kurkumin ( E100), Pektin (E440), Tragant ( E413), Xanthan
  • Kvasnice – Droždí, Speciální, Aloe vera, Aspergillus Niger, Candida, Kandovaná citronová kůra, Listy vinné révy
  • Čaj – Máta peprná, Černý čaj, Heřmánek, Káva, Kopřiva, Rooibos, Šípka, Tanin, Zelený čaj
  • Zelenina a luštěniny – Brambora, Brokolice, Celer, Cibule, Cuketa, Červená kapusta, Červená řepa, Chilli, Kedlubna, Lilek, Mrkev, Okurka, Oliva, Pórek, Rajče, Sladká paprika, Sója, Zelená fazole, Zelný hrách, Artyčok, Bílé zelí, Bob obecný, Celer, Cizrna, Čínské zelí, Čočka, Dýně, Fazole, Chřest, Kapusta kadeřavá, Kapusta růžičková, Květák, Manglod, Pastinák, Růžičková kapusta, Ředkev bílá, červená, Špenát, Tuřín, Bambusové výhonky, Fenykl, Habanero chilli, Japonské chilli, Jutové listy, Proskurník jedlý (okra)
  • Saláty – Hlávkový salát, Kozlíček polníček, Čekanka listová, Čekanka obyčejná, Červená salátová čekanka, Ledový salát, Rukola, Římský salát, Slátat listový červený (Salát lollo rosso), Pampeliška
  • Řasy – Červené řasy, Spirulina
  • Koření a bylinky – Bazalka, Červený pepř, Česnek, Hořčičné semínko, Křen, Muškátový oříšek, Oregano, Paprika (koření), Petržel, Rozmarýn, Skořice, Tymián, Vanilka, Pažitka, Anýz, Bílé koření, Bobkový list, Divoký česnek, Hřebíček, Jalovec, Kapary, Kardamom, Kerblík, Kmín Kořenný, Kmín římský, Kopr, Koriandr, Levandule, Libeček lékařský, Majoránka, Meduňka lékařská, Majoránka, Meduňka lékařská, Nové koření, Saturejka, Šafrán, Šalvěj, Řeřicha setá, Vojtěška, Zázvor
  • Mléčné produkty – Kozí mléko+sýr, Kravské mléko, Ovčí mléko+sýr, Syřidlo (kravské), Zakysané mléčné výrobky (kravské), Řecký sýr ( Halloumi sýr), Kefír, Kobylí mléko, Mléko (tepelně opracované), Ricotta, Velbloudí mléko
  • Ryby a mořské plody – Losos, Rak říční, Okoun mořský, Treska pestrá, Tuňák, Ančovičky, Candát, Hejk, Kapr, Makrela, Mečoun, Mořský jazyk, Platýs, Platýs (Halibut), Pražman zlatý, Pstruh, Sardinka, Sépie, Sleď, Treska, Treska skvrnitá, Žralok, Ďas mořský, Homar, Hřebenatka, Chňapal červený, Chobotnice, Kreveta, Kanic, Slávka jedlá, Sumec, Ústřice, Uhoř
  • Maso – Hovězí, Krůta, Kuřecí maso, Skopové maso, Vepřové maso, Divočák, Husa, Jelen, daněk, Kachna, Kozí maso, Králík, Křepelka, Pštrosí maso, Srnčí, Telecí, Zajíc

Před odběrem:

Přijďte nalačno, nejezte cca 12 hodin, před odběrem nekuřte.

Doporučení:

Je vhodné vypít ¼ litru vody či neslazeného čaje.

Výsledky:

 Do týdne po odběru

Konzultace výsledků:

Následná hodinová konzultace s výživovou poradkyní je možná telefonicky i osobně (Moravská 5, Praha 2). Konzultovat lze i v angličtině.

Vlastní laboratorní vyšetření je prováděno společností EUC Laboratoře s.r.o. Provozovatel www.euclekarna.cz EUC Klinika Praha a.s. neposkytuje uvedené zdravotní služby, pouze zprostředkovává prodej poukazu na vyšetření. Všechny výše uvedené společnosti spadají do holdingu EUC a.s.