Fresubin roztok

Nejprodávanější v kategorii

Fresubin Protein powder 300g
Syrovátková bílkovina ve formě prášku (instantní prášek) k doplňkové výživě. Klinicky bez laktózy, bez lepku. Určeno k dietnímu postupu pro pacienty s podvýživou nebo s rizikem podvýživy, zejména při zvýšené potřebě bílkovin.

PZLÚ

433 Kč
Fresubin Original vanilka por.sol.4x200ml
Fresubin original je normokalorická, nutričně kompletní výživa bez vlákniny určená k popíjení. Neobsahuje lepek a klinicky je bez laktózy. Výživa je určená k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy. Čtěte pozorně příbalový leták.

PZLÚ

162 Kč
Zavřít filtry
  •  
    •  
  •  
    •  
      •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Zavřít filtry
Pro daný filtr není k dispozici žádné zboží.

Fresubin

Léčivý přípravek značky FRESUBIN® je nutričně kompletní vysokokalorická a vysokobílkovinová výživa. Jedná se o potravinu pro zvláštní lékařské účely. Neobsahuje lepek, vlákninu ani laktózu. Je určena k popíjení pro pacienty s rizikem podvýživy, se zvýšenou potřebou energie a bílkovin (proteinů) nebo s omezeným přísunem tekutin. Drinky značky Fresubin® jsou připraveny k snadné a okamžité konzumaci. Proteinové nutridrinky doporučujeme pít mezi hlavními jídly v průběhu celého dne a po malých porcích.

Druhy

Léčivý přípravek řady Fresubin Drink * je vysokokalorická výživa určená k popíjení s různou výživovou hodnotou a příchutí jako vanilka, karamel, cappuccino , mango, černý rybíz, lesní plody nebo bez příchuti.

Léčivý přípravek řady Fresubin Protein Energy Drink * obsahuje vysoký obsah kalorií a proteinu. Zde můžete vybírat mezi vanilkovu, jahodou, čokoládou příchutí nebo oříškem. Fresubin Drink Neutral je bez příchuti.

Firma vyrábí řadu léčivých přípravků řady Fresubin Jucy Drink, zde můžete vybírat z různých příchutí vysoce kalorických džusů černý rybíz, višeň a jablko. Krémovou konzistenci naleznete v léčivých prípravcích řady Fresubin 2kcal Creme.*

Doplněk stravy řady Fresubin Protein Powder * vám pomůže s doplněním bílkovin. Prášek je určen k míchání s potravinami a výhodou je, že díky své neutrální příchuti nemění chuť potravin.

Výživa Nutridrink není vhodná pro děti do věku 3 let. Některé druhy nejsou vhodné pro děti do 6 let věku. Starší děti mohou užívat výživu pouze na doporučení lékaře, se zvýšenou opatrností.

*Užívejte produkty Nutridrink po poradě s Vaším lékařem či lékárníkem. Dávkování stanovuje zdravotnický odborník dle potřeb pacienta. Určeno k vnitřnímu užití. Není vhodné pro pacienty s galaktosémií. Pozorně čtěte příbalové informace.